Korang Apa Kabar?

Assalamualaikum...
hai..tema2 ku sekelian......



hai lama ndak teupdate2 blog aku kan.. ? bz bah.. bz ngan keja... n bz ngan pikirkan sesuatu pekara.. kira hal antara mati n hidup lah katakan...
ni aku ada crita ari ni... ( sebenarnya aku banyak cerita tapi.. to privcy.. susah mo explain macam mana.. so,aku simpan buat aku ngan somebody else)

here's...stroies tadik siang...

tadik masa aku ngan kak jak sak jaga kedai... ada seorang customer ni.. budak2 usia dalam lingkungan 13-15 tahun lah.... dia beli topup... le[pas tu kakjak macam tekejut... dia bilang
"eh! adik ko suda kawen ka?!"
budak tu terus bilang...
"ndak! belum lagi!"
besungguh2 dia bagitaw.. aku pun tegok budak tu... - time tu aku tengah baca novel-
kakjak bilang lagi..
"jadi..d tangan mu tu apa?"
sebab jari dari jari kelingking hingga jari antu kuku budak tu ada inai...
lepas suda sak budak tu bayar.. aku pulak yang sibok takot2kan lagi...
sebab tengok muka dia pun macam muka org yang hampa suda..
"eeiihhhhh... suudaaa kaweenn diiiaaaa..."
ayat yang sengaja aku panjangkan...haha
tambah macam muka kecian budak tu....
hihi....








"orang yang busuk hatinya adalah orang yang sering memandang kelemahan & prasangka buruk terhadap teman/sahabatnya tanpa usaha keinsanan bagi tujuan keimanan"

Reaksi: