Adakah Si Pari2 Gembira Atau Bsedih.........<------------- ENTAHLAH

bismillahirohmanirahim~~~

assalamualaikum~~~


hee~~

firstly... aku ndak taw maw story apa....
errkk. tadi aku baru sak dapat calling dari beliau.. besok petang... confrim aku akan jalan p sana.. yang p hanya aku, mak n uncle... heee~~ i must mizs u'olls....
nasib baik dapat cuti dari bush... hee~` ndak sankah d kasi gak cutu 1 bulan... op3!!! 1 bu7lan.. yah3!! so maybe 1 bulan jugak laa aku ndak akan post entri, ndak meng'update'2 blog SI PARI2 KECIL ni... yaaaiyaahhh sayu atie aku... huk3
time taip ni pun macam ndak maw tapi sak... adeeh3!! <---- macam bukan si pari a.ka.a annelara plak yang menaip kali ni kan3!!
ha3!! watever!!~~

okehh!! aku akan p bcuti2 d philipina dalam masa sebulan begitu.... so sepa3 yang merindui segala gelak tawa ku yang pena menghiasi meseg box kamu tu..hahaha besabar la yah... kalik aku akan beli jugak simcard d sana tu... ha3 gilak sot palaui tul.. pasti mahal yok cas nya....
so, pada akakyann, budak ben, adik najwa, budak tua!! hahaha
sila tl0ong tgok2 kan blog ini yah... n pada para team the pein.. silalah melayan the leader men tapuk2 haha kecian dia nanti teda kawa mo betapuk2 yang dia taw men cucuk sak..natah apa barang...haha n pada pengikut blog ni... smuga kalian sehat2 sak yah... heeeee.. peace!! (^-^),V

doakan aku slamat sampai n slamat pulanh kembali....insya'allah
jangan sak aku ndak tpulang2 kena kidnap ngan urang2 lahabau d sana tu ha3... ada la urag d sini menangis nanti...aloolooooloooo~~~ miahahaha
hussssss!!! palis *sambil ketuk2 meja ni* ndak maw aku lah aku tinggal sana.... ndak best.. best lagi d sabah ni... aman makmur... ceeehhh

semalam aku dah siapkan barang2 aku... * erkk sebenarnya bukan aku yabg susun baju2 aku tu..mak aku yang susun..ntah! teda mod plak*
hahaha urg dapat pbecuti2 happy la kan..ntah aku plak macam kematian laki sak.. ishk3 adeeh kematian laki... kunfahyakunn~~

bah3!! bsemagat sikit dengar lagu stay ni!! layan~~~

bah.. sampai sini la sak.. hee ndak taw mo taip apa lagi.. nanti dekat sana aku cucb2 usha cari cc yok.. tapi aku bukak y.m sak.. heeee~~~ jadik sepa2 taw y.m si pari2 kecil... yuukk layan....

bah..mari layan lagu stay~~~ yoooohaaa...

Reaksi: 

Lalalala~~~

if iwere a boy
even just for a day
i'd roll out of bed in the morning
and throw on what i wanted and go

drink beer with the guys
and chase after girls
i'd kick it with who i wanted and i'd never get confronted for it
cause they stick up for me

if i were a boy
i think i could understand
how it feels to love a girl
i swear i'd be a better man i'd listen to her cause
i know how it hurts when you lose the one you wanted
cause he's taking you for granted
and everything you had got destroyed

if i were a boy
i would turn of my phone
tell everyone it's broken
so they'd think that i was sleeping alone

i'd put myself first
and make the rules as i go
cause i know that she'll be faithful
[ If I Were A Boy lyric found on www.lirik.tv ]
waiting for me to come home, to come home

if i were a boy
i think i could understand
how it feels to love a girl
i swear i'd be a better man
i'd listen to her
cause i know how it hurts
when you lose the one you wanted
cause he's taking you for granted
and everything you had got destroyed

it's a little too late for you to come back
say it's just a mistake,
think i'd forgive you like that
if you thought i would wait for you
you thought wrong

but you're just a boy
you don't understand
and you don't understand, ohhh
how it feels to love a girl
someday you wish you were a better man
you don't listen to her
you don't care how it's hurts
until you lose the one you wanted
cause you're taking her for granted
and everything you had got destroyed

but you're just a boy

Reaksi: