Si Pari2 Kecil Kurang Sehat

ohh.. ndakk!!

aku nda suka laa bila si gastrik datang menyerang aku
semalam sakitnya perut aku,macam kena senggugut sak, pada hal ari senggugut suda suda belalu
semalam mak suh aku makan ubat si gastrik...waaa aku nda suka!! nda suka!!!

pahit la ubat bewarna putih cair tu.. bila gastrik aku datang aku akan mula merasa sakit d ulu hati,jalan tecuhgap2 nda sampai 1 minit..sudaa macam kena ampus sak..uikkk..palis3..

aku kena gastrik bukan nda makan...aku makan, tapi agaknya aku lewat makan...seekiitt masa sak.. bila makan.. huuuii!! kuantiti makanan aku ambil macam urg2 gemuk..op!!

bila da gastrik aku datang menyerang,nda seghari 2..tapi beminggu, kalaw cepat ilang pun paling awal 1 minggu..paling lambat sebulan..neeeh kaw!!! sandi bah!!

aku stat kena gastrik masa aku high skul, errkk nda silap from 2.. uiiih...gilak mendadak aku time tu... kesian aku tengok mak aku jaga aku siang malam.. bila aku makan di jaga,takut kalaw2 aku nama sak sak makan...tapi nasi nda sampai perut.. napa?! aku buang balik la...ha3

dan epik dari aku dapat si gastrik ni.. aku nda bole ketawa telebih banyak.. maksudnya aku nda bole ketawa gilak..sebab bila aku da ketawa banyak.. aku akan rasa maw muntah2...ekkss.. bikin malu sama aku sak.. nanti urg tengok pun pandai miring otaknya...neeeh

pastu....aku nda bole becakap banyak dan banyak bejalan.... sebab aku akan merasa simtop2 ampus..iaitu asma... neeeh bah merasa juga aku macam mana urg2 kena penyakit asma ni..

bila aku gastrik...mak aku akan pastikan aku minum susu..huk3 tadi pagi awal suda mak aku bwatkan susu..adeeeh
pastu d sediakan lagi aku bekal..wawaw...mak aku sayang ko very much!!

Reaksi: 

Si Pari2 Suka Habiskan Masa Di Sini



ni dekat kampung aku...

masa cuti aku suka jalan2 ke sini

menghadap bukit bole

menghadap laut juga bole

cukup indah

maw ki sini cuma perlukan masa 10 minit jalan kaki

sapa2 maw melancong

sila kontek si pari2

order tempahan awal2

sebab di ruma

bilik tamu cuma 1

okeh?!

sekian

Reaksi: 

Mari Kita Ketawa Bersama2



wakakakakakakakakakaka

wahahahahahahahahahaha

miahohohohohohohohoho






okeh cukup giliran kamu plak

Reaksi: 

KISAH SI PENIPU DAN CUBAAN MEGURAT

Cerita ni belaku kemarin kira jam 1 begitu…..

I wanna make up right na na na

Hp aku bebunyi
Tanda ada call in… yeeeeeeee
Aku sambut ar

“helooo”
“ya hello selamat tengah hari ini dari syarikat pendaftaran master kad dan visa”
“ump..apa?”
“begini cik… saya farid ingin mengesahkan sama ada cik masi menggunakan master kad atau visa?”

Ikkzzz….. there must sumting… wahaha whach out…

“ohh..yah2… tapi saya dah lama nda guna macam mana tu yah?”
“oh..begini cik kebetulan saya ingin mengcek dan mengesahkan kembali pendartaran kad2 tu.. dan di sini saya memerlukan no ic cik”
“Ha?! Okeh3”

Aku dah mula begong..menipu ko ar… jagak lah kaw!

“oh…erkk encik ni sapa ar?”
“saya farid..Cik2 kurang jelas ler”

Kebetulan masa tu aku pakai hp kedai yang memang ada prob siket

“ha?!3 apa?! Eh… nda jelas.”
“cik2 ni dimana?”
“ha?! Ohh D utan”
“cik3 d mana kurang kelas ler”
“d utannnn”
“ohh selamat petang”

Astagah..ko ada d depan aku sekarang.. aku tampar2 kepala ko

“haa…nda3 d utan”
“oh! D utann.”
“yah”

…………………
Mt…….

Sebab hp tu pun kong batry.. cisshh!!

Nda bule jadi ni… ko suda menipu ni
Aku maw kenakan org tu lagi… lagi pun aku maw megurat… dengar sora ensem a!! Soranya sak nda taw la kalaw rupanya..ha3

Taip meseg..

“penipu!! Ko sapa ar? Eh.tp mcm mana ko taw aku guna master kad ni?”

Satu pembohongan aku untuk memancingnya

“ckp leklok? X leh?”

Alamak!! Mamat ni… marah Nampak! hahaha

“oh…sorry… erkk tapi ko sapa ar?”
“sye farid”
“oh..farid.. u’re so funny..ops..my hp lowbat sorry”

Aku cuba2 usha urat dia…waaahaha

……………………………

“Bukan farid kamil kah ni?”
“bole bekenalan?”
“a’ah farid kamil la ni,nape?”

Ekeleh mamat ni menipu lagi…..ada no hp farid kamil macam ni?..
0162107514

Hahahahahahaha

………………………

Sampai situ saja… sebab kedit aku suda kong juga

Ni la akibat kalaw cuba2 maw bermain ngan si pari kecil
Sempat lagi aku batrip ada master kad wahahaha…
Ni adalah panggilan ke-3 yang penah hubungi aku macam ni..

eemmmm ada sapa2 maw cuba kaco2 si pari2 kecil ni??

Reaksi: 

MACAM APRILPOOL SAJA

yah!!!!

ari ni aku awal bangun
jam 6.10mnt... tu pun dapat meseg from sameone
ngeeeh!!

alamak!!! kelam kabut aku g besiap
jam 7.36mnt
aku sampai d taman fajar
ngan kawan sekeja kami d restoran macam besa
layan nescefe

jam 8.45mnt
aku : ana mana si jack ni?? belum bangun2 lagi kah dia
ana : eh..nda taw, mungkin masi tido lagi ba tu c bengis!
aku : aii.. mati lah kita menunggu ni.. suda kemarin dia bilang cuti jangan sak ari ni pun cuti
glak la tu bush nda kasi taw awal2 mcm kemarin!!
ana : ko tepon kunun
aku : eh!! dari aku tepon bikin abis kedit ku...bagus aku msg sak..

"jack ini ari bukak kedai bah kan"

"kemarin i lupa ari ni ahad. loo ckp ahad tak ada buka.soli'

aku ; hah!!!! ciiish!! ana ko tgok.. * sambil menunjukkan hp aku pada ana*
ana : hah!!

"oh..ini hari cuti juga?"

"ya"

"okeh"


aku n ana

berkata dalam bahasa yang kami paham

**&%$&#^(^*$@%#*^_)(*+_*&^^$$@#!&%)(*_)(&&%%##@*_)**&^^$$##!
_)(*&*&%$$@##!&U^)(*&(**&&^%%##$!&$*)&*+(+_)()(&&*%%^$##!$^%$*
(*&&%%^$%$@*(&^_(*+_(*(*^^&$$#&^#@!*)(&*&%##$!&^%)*(&*(&%%^##!*&
*(&^&$$%@()(**&^^$$@##@^%^6786*&^^%$##$@^*&&^&^$#@&(^(*^)&*&^%@

sekian............................................................................................

Reaksi: