Mari Makan Sama


----->Kalaw Ndak Taw Malu Laa lalala



Reaksi: 

Lets Sing The Song

Kian:]Goodbye to you my trusted friend
We've known each other since we were nine or ten
Together we've climbed hills and trees
Learned of love and ABC's
Skinned our hearts and skinned our knees
[Bryan:]Goodbye my friend it's hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that spring is in the air
Pretty girls are everywhere
Think of me and I'll be there
[All:]We had joy we had fun we had seasons in the sun
But the hills that we climbed were just seasons out of time
[Shane:]Goodbye Papa please pray for me
I was the black sheep of the family
You tried to teach me right from wrong
Too much wine and too much song
Wonder how I got along
[Mark:]Goodbye papa it's hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that the spring is in the air
Little children everywhere
When you see them I'll be there
[All:]We had joy we had fun we had seasons in the sun
But the wine and the song like the seasons have all gone
We had joy we had fun we had seasons in the sun
But the wine and the song like the seasons have all gone
[Nicky:]Goodbye Michelle my little one
You gave me love and helped me find the sun
And every time that I was down You would always come around
And get my feet back on the ground
[Shane:]Goodbye Michelle it's hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that the spring is in the air
With the flowers everywhere
I wish that we could both be there
[All:]We had joy we had fun we had seasons in the sun
But the hills that we climbed were just seasons out of time
We had joy we had fun we had seasons in the sun
But the wine and the song like the seasons have all gone
We had joy we had fun we had seasons in the sun
But the hills that we climbed were just seasons out of time
We had joy we had fun we had seasons in the sun
But the wine and the song like the seasons have all gone
heeee..aku da edit balik..okehh!! mari kita nyanyi sama2~~~~

Reaksi: 

Cerita 3 Dalam Satu Macam Nescafe 3 In 1

m=modes


aku ada satu cerita tentang m ni.. cerita dari someone…ha3 memang kyakangug betul… ceritanya macam ni.. dia slalu dengar kakak2 dia bilang m.. m… dan m….
maw beli m… ndak da m…suda… m suda abis… abis la…
ole sebab perasaannya yang ingin taw sak… dia pun p kedai barang la.. petama tu cari apa m…. ndak da jumpa…
dia Tanya seorang sales girl…


dia : cewek ada jual m ka?
Sales girl : emmm apa m… sepa maw pakai?
Dia : errrr… abangku..
Sales girl : tu…. ( menunjukkan kearah rak yang tesusun m….)
Dia bilang time tu..sales girl tu pun tengok semacam dua macam ngan dia…
Bila dia tengok benda yang d tunjukkan tu.. dia terus jalan tanpa melihat sales girl tu lagi.. maluuuu… ha3


m=modes=tuala wanita
kyakangug=bodoh2


semalam kedapatan


hee~~ bukan aku takut maw makan benda tu..tapi waaaa malasnya
aku ndak suka… jadi aku simpan la benda tu dalam laci serbaguna (segala barang bole ddapati d dalam) semalam siok2 aku baring layan lagu..n…lagu..
krookkk
mak masuk dalam bilik.. bawak cerita2 bketawa2..ha3 hu3…
lepas tu mak Tanya…


mak : neeh abis suda ubat mu? (sambil tangan merayap, mencari segala barang bawah katil) *heeee~~ bawah katil aku banyak barang yang beloh didapati juga.. contohnya, novel,buku,pen,pensil,pemadam,cd,kertas lukisan)
sipari2 : erkkk…tinggal sekit~~~ (sambil senyum menampakan gg putih cute)
mak : yang ini apa? ( adeeehh mak bejaya menemukan 6 benda dalam laci yang d bungkus dalam plastic itam) apa ni.. kenapa bah kaw ni… berapa biji sak bah ni..ndak la pandai kasi abis…
sipari2 : ????
mak : sini kaw…( p dapur ikut mak…) makan dulu, lepas tu kasi abis tu sume ubat tu..
sipari2 : adeeehh… (sambil mengaru2 belakang leher) *arrggh… malasnya*
lepas aku abis makan aku tepaksa juga makan ubat tu… maw ndak maw tepaksa… jangan banyak cakap, mak tengok sak aku makan sampai abis…maw pastikan betul2 aku makan ubat tu ataw ndak….waaaaa….



bila busan


huh… bila aku busan.. dan ana (kawan sekeja) juga ikut busan sama
kami slalu bwat plan… plan petama tido begilir2, plan kedua diam layan perasaan, plan ketiga main tapuk2
ha3… apa lagi..layan plan ketiga laa.. dan ari ni plan ketiga d lancarkan…..
bila ada customer sak d tengok dari jauh ada gaya macam maw masuk kedai.. aku dan ana betapuk la d bawah kuanter..ha3 jadi ndak kena tengok laa…
lepas dengar sak pintu kena tarik tepi…


caaaaakkkk!!! Ha3

toiinggg!!!

Kantoi… rupanya silap orang bush yang kena cak..apa lagi…kena cak3!! La telinga kami…ha3 plan ketiga ndak jadi d lancarkan seperti yang selalunya…

Reaksi: