Salam Apa Kabar?

yohaa~~!!

salam hari jumaat




peace!!
heee
aku pena cakap bah kan
eh3
salah
aku pena post n3 yg aku
pakai baju sama kasut
kuning2 bah kan
tapi ni bukan mambang kuning plak
hak3
tapi n3 tu dalam blog lama aku
yang suda tekubur
ngek!!
erkk
tapi baru kali ni aku
uplod gambar
hee
kalo rasa macam mao tesembur
sepa yang minum ataw tengah makan
tu

sembur cepat2
nanti kamu tecekik plak
aku ndak mao tanggung
kalo rasa macam ada sintom2
megidam tu
tu ko nya pasal
hak3

sebelum aku angkat kaki
aku mao tinggalkan tapat kasut
hee


Reaksi: 

Mulanya Satu Cinta




haye suma....

hee....

erkk....aku betrip tayang muka ni...hi3
ada sepa2 merinduiku masa ketiadaan ku ni?
yeee...menaya lagi...
kamu2 suma okeh ka? sehat ka? baik ka? suda makan?

haaa?belum makan?! hak3 cantik!!! yuk cepat carik kasut...bawak aku jalan..
kita makan2 lah....

hee... lama ndak update2 blog ni...aku rasa macam lupa suda macam mana mao berkarya...
kerkarya?kih3 mintak puji bah kan..

emm semalam kaco ruma... adik pengsan, adik aku yang ke-3, BB namanya...
suda d kestaw sama mama, diam2 lah sebab daru sembuh sikit deman... naah ndak mendengarkan... sibuk jugak mencari skap tudungnya sebab mao sekolah ari ni... sibuk mencari2 masuk bilik aku sama mak..ndak jumpa... nasib baik yang sebelum dia pengsan tu, mak sempat tengok dia jalan macam urg mabuk minum tubak..sebab masa tu mak menonton d ruang tamu, ngam dekat ngan biliknya..mak ikut dia masuk dalam biliknya...terus rebah!! aku masa tu siok2 baca novel tekejut mak manjerit adik pengsan... aku terus lah lari dalam biliknya..bilik kami besebelah sak..

masa tu haru ruma..aku tengok muka mak,pucat bah... huiii..adik ku ni mimang..dapat sak sakit begini lah...cepat itulah..inilah... kesian jugak,bab adik ku badan lemah.. senang sak kenak sakit2.. suda bah tu d bawak p klinik kemarin dulu.. emmm sekarang d ruma lah dia... baru ada exam kununnya..kan dia mao pmr..tapi semalan mak suda telepon cikgunya..kestaw dia sakit..

okehh...aku plak sibuk ngan novel masa ni....


novel ni best <-- adalah blog si penulis.... heee siok baca novel ni... okeh mao sambung baca ni... aku rasa macam ada kekok sikit plak masa update blog ni...hi3 mintak puji lagi bah


erkkk jangan mintak pujik plak yah...tajuk tu aku saja sak mao kasi pomot2 sama kamu....hu3

erkkmaaf yah bwat teman2 ku suma..nanti aku akan mengomen ngan omelan d ruma kalian...dahdaaaa...

chaw! rojer n out!!

Reaksi: 

Mambang Kuning




ohh mambang ayam.....

kutecari2 dikaw ayam...

mambang kemari lah dikaw ayam...

oh mambang ayam...

Reaksi: 

Sepa Ada Mambang?





Hai mambang kucing
mambang hamster
mambang ayam
aku mao makan
ayam...


aku mao mambang ayam sak

Reaksi: