Adakah Si Pari2 Gembira Atau Bsedih.........<------------- ENTAHLAH

bismillahirohmanirahim~~~

assalamualaikum~~~


hee~~

firstly... aku ndak taw maw story apa....
errkk. tadi aku baru sak dapat calling dari beliau.. besok petang... confrim aku akan jalan p sana.. yang p hanya aku, mak n uncle... heee~~ i must mizs u'olls....
nasib baik dapat cuti dari bush... hee~` ndak sankah d kasi gak cutu 1 bulan... op3!!! 1 bu7lan.. yah3!! so maybe 1 bulan jugak laa aku ndak akan post entri, ndak meng'update'2 blog SI PARI2 KECIL ni... yaaaiyaahhh sayu atie aku... huk3
time taip ni pun macam ndak maw tapi sak... adeeh3!! <---- macam bukan si pari a.ka.a annelara plak yang menaip kali ni kan3!!
ha3!! watever!!~~

okehh!! aku akan p bcuti2 d philipina dalam masa sebulan begitu.... so sepa3 yang merindui segala gelak tawa ku yang pena menghiasi meseg box kamu tu..hahaha besabar la yah... kalik aku akan beli jugak simcard d sana tu... ha3 gilak sot palaui tul.. pasti mahal yok cas nya....
so, pada akakyann, budak ben, adik najwa, budak tua!! hahaha
sila tl0ong tgok2 kan blog ini yah... n pada para team the pein.. silalah melayan the leader men tapuk2 haha kecian dia nanti teda kawa mo betapuk2 yang dia taw men cucuk sak..natah apa barang...haha n pada pengikut blog ni... smuga kalian sehat2 sak yah... heeeee.. peace!! (^-^),V

doakan aku slamat sampai n slamat pulanh kembali....insya'allah
jangan sak aku ndak tpulang2 kena kidnap ngan urang2 lahabau d sana tu ha3... ada la urag d sini menangis nanti...aloolooooloooo~~~ miahahaha
hussssss!!! palis *sambil ketuk2 meja ni* ndak maw aku lah aku tinggal sana.... ndak best.. best lagi d sabah ni... aman makmur... ceeehhh

semalam aku dah siapkan barang2 aku... * erkk sebenarnya bukan aku yabg susun baju2 aku tu..mak aku yang susun..ntah! teda mod plak*
hahaha urg dapat pbecuti2 happy la kan..ntah aku plak macam kematian laki sak.. ishk3 adeeh kematian laki... kunfahyakunn~~

bah3!! bsemagat sikit dengar lagu stay ni!! layan~~~

bah.. sampai sini la sak.. hee ndak taw mo taip apa lagi.. nanti dekat sana aku cucb2 usha cari cc yok.. tapi aku bukak y.m sak.. heeee~~~ jadik sepa2 taw y.m si pari2 kecil... yuukk layan....

bah..mari layan lagu stay~~~ yoooohaaa...

Reaksi: 

6 Response to "Adakah Si Pari2 Gembira Atau Bsedih.........<------------- ENTAHLAH"

  1. PJ selamba says:
    March 20, 2009 at 5:27 PM

    lagu stay tu lagu apa?

  2. Shitsurei shimashita says:
    March 20, 2009 at 8:58 PM

    bah, ko tinggal dgn sapa di sana? bila ko pulang sini? jgn sedih2 bah, ti sa pun sedih. best lah ko dpt jajan di sana, hati2 yuk, jgn lupa pada yg menanti...

  3. khaLifah feDi [ THE PEIN ] says:
    March 21, 2009 at 7:21 AM

    hehehe......sape plk lah yg nangis tue ea..

    *ehem3 sape bdk tua tue?

  4. Sinido Ejat says:
    March 24, 2009 at 6:20 PM

    Entahlah .. Thats my trademark
    Copyright agie ...

    Happy holdays..
    Make sure u hava a safe trips
    Hey, dun forget my 'ole2'..
    im still have ole2 from mabul
    later i give

  5. Najwa says:
    March 26, 2009 at 6:01 PM

    akak!!! huaaaaaaaaaaaa....
    najwa akan rindu kak anne-lara!! ='////
    selamat pegi filipina, najwa akan sentiasa doakan akak :))
    miss you!! :D

  6. _tuLanG.iKaN.kEwL_ says:
    March 28, 2009 at 10:37 AM

    filipina?
    waa mo ikut~