Cerita 3 Dalam Satu Macam Nescafe 3 In 1

m=modes


aku ada satu cerita tentang m ni.. cerita dari someone…ha3 memang kyakangug betul… ceritanya macam ni.. dia slalu dengar kakak2 dia bilang m.. m… dan m….
maw beli m… ndak da m…suda… m suda abis… abis la…
ole sebab perasaannya yang ingin taw sak… dia pun p kedai barang la.. petama tu cari apa m…. ndak da jumpa…
dia Tanya seorang sales girl…


dia : cewek ada jual m ka?
Sales girl : emmm apa m… sepa maw pakai?
Dia : errrr… abangku..
Sales girl : tu…. ( menunjukkan kearah rak yang tesusun m….)
Dia bilang time tu..sales girl tu pun tengok semacam dua macam ngan dia…
Bila dia tengok benda yang d tunjukkan tu.. dia terus jalan tanpa melihat sales girl tu lagi.. maluuuu… ha3


m=modes=tuala wanita
kyakangug=bodoh2


semalam kedapatan


hee~~ bukan aku takut maw makan benda tu..tapi waaaa malasnya
aku ndak suka… jadi aku simpan la benda tu dalam laci serbaguna (segala barang bole ddapati d dalam) semalam siok2 aku baring layan lagu..n…lagu..
krookkk
mak masuk dalam bilik.. bawak cerita2 bketawa2..ha3 hu3…
lepas tu mak Tanya…


mak : neeh abis suda ubat mu? (sambil tangan merayap, mencari segala barang bawah katil) *heeee~~ bawah katil aku banyak barang yang beloh didapati juga.. contohnya, novel,buku,pen,pensil,pemadam,cd,kertas lukisan)
sipari2 : erkkk…tinggal sekit~~~ (sambil senyum menampakan gg putih cute)
mak : yang ini apa? ( adeeehh mak bejaya menemukan 6 benda dalam laci yang d bungkus dalam plastic itam) apa ni.. kenapa bah kaw ni… berapa biji sak bah ni..ndak la pandai kasi abis…
sipari2 : ????
mak : sini kaw…( p dapur ikut mak…) makan dulu, lepas tu kasi abis tu sume ubat tu..
sipari2 : adeeehh… (sambil mengaru2 belakang leher) *arrggh… malasnya*
lepas aku abis makan aku tepaksa juga makan ubat tu… maw ndak maw tepaksa… jangan banyak cakap, mak tengok sak aku makan sampai abis…maw pastikan betul2 aku makan ubat tu ataw ndak….waaaaa….



bila busan


huh… bila aku busan.. dan ana (kawan sekeja) juga ikut busan sama
kami slalu bwat plan… plan petama tido begilir2, plan kedua diam layan perasaan, plan ketiga main tapuk2
ha3… apa lagi..layan plan ketiga laa.. dan ari ni plan ketiga d lancarkan…..
bila ada customer sak d tengok dari jauh ada gaya macam maw masuk kedai.. aku dan ana betapuk la d bawah kuanter..ha3 jadi ndak kena tengok laa…
lepas dengar sak pintu kena tarik tepi…


caaaaakkkk!!! Ha3

toiinggg!!!

Kantoi… rupanya silap orang bush yang kena cak..apa lagi…kena cak3!! La telinga kami…ha3 plan ketiga ndak jadi d lancarkan seperti yang selalunya…

Reaksi: 

8 Response to "Cerita 3 Dalam Satu Macam Nescafe 3 In 1"

  1. tqa says:
    March 10, 2009 at 2:11 PM

    mmg teda keja ba men tapuk2..
    bgus men tido2..
    paling2 pun kena ptg gaji.
    lalalala~

  2. Si Pari2 says:
    March 10, 2009 at 2:19 PM

    tqa:- ha3 bah kalaw begitu..pasni titow...huhahaha

  3. khaLifah feDi [ THE PEIN ] says:
    March 10, 2009 at 2:28 PM

    skunk bawu taw "M" tu ape?

    hehehhe

    kedapatan tu ape ekk?

    p/s:-kf is same dgn khalifah fedi [the pein] new username ok

  4. Shitsurei shimashita says:
    March 10, 2009 at 3:20 PM

    uina! mengila lah si pari2 kecil yg comel.siok cita tu.

    jgn m tu di ampai2 suda, mo menanya org ti sapa yg punya.

    wala si pari2 kecil makan ubat tu lagi? mamak sti bising2 masa tu kan. hehehehe!

    main tapuk2 lagi di kedai, aiso patutlah sa dtg tiada org layan..huhuhukk

  5. tqa says:
    March 10, 2009 at 4:58 PM

    KF:
    kedapatan is from the word 'dapat'
    so, kedapatan ni mcm didapati bersalah..
    atau bhs korang 'kantoi'
    semoga phm!
    hehehe

    PARI2:
    pari2.. sa tlg xplen k..
    hahaha.. xpaya bayar.. anta komen jak d page aku..
    muahahaha..
    saya cemerlang, bukan??? haha

  6. pink_butterfly says:
    March 10, 2009 at 5:31 PM

    haha..

    skali c bush plak kena cakk....

    nsib bek dia nda ketuk kpala anne...


    hik3...

  7. khaLifah feDi [ THE PEIN ] says:
    March 10, 2009 at 5:33 PM

    oh mekasih..

    sudaa kedapatan sudaa..hehehe

    *mari cik tqa mem tapok hhehe

  8. Si Pari2 says:
    March 16, 2009 at 12:38 PM

    khaLifah feDi [ THE PEIN ]:- muhahah bah ndak pa!!

    Shitsurei shimashita:- muhahaha..pari2 comel pun sepa ndak kenal..segala kegilaan n kenakalannya...ha3!

    tqa:- kf!! tqa suda trang okeh!!ha3 tq tqa!
    muhaha ndakpa3..bah ko si tqa laa...

    pink_butterfly:- kakyaa kalo dia ketuk pala anne..anne hammer pala dia..hahahaha

    khaLifah feDi [ THE PEIN ]:- muhahaha ketagih men tapuk2 suda.. tqa kf pun terikut2 suda...