MACAM APRILPOOL SAJA

yah!!!!

ari ni aku awal bangun
jam 6.10mnt... tu pun dapat meseg from sameone
ngeeeh!!

alamak!!! kelam kabut aku g besiap
jam 7.36mnt
aku sampai d taman fajar
ngan kawan sekeja kami d restoran macam besa
layan nescefe

jam 8.45mnt
aku : ana mana si jack ni?? belum bangun2 lagi kah dia
ana : eh..nda taw, mungkin masi tido lagi ba tu c bengis!
aku : aii.. mati lah kita menunggu ni.. suda kemarin dia bilang cuti jangan sak ari ni pun cuti
glak la tu bush nda kasi taw awal2 mcm kemarin!!
ana : ko tepon kunun
aku : eh!! dari aku tepon bikin abis kedit ku...bagus aku msg sak..

"jack ini ari bukak kedai bah kan"

"kemarin i lupa ari ni ahad. loo ckp ahad tak ada buka.soli'

aku ; hah!!!! ciiish!! ana ko tgok.. * sambil menunjukkan hp aku pada ana*
ana : hah!!

"oh..ini hari cuti juga?"

"ya"

"okeh"


aku n ana

berkata dalam bahasa yang kami paham

**&%$&#^(^*$@%#*^_)(*+_*&^^$$@#!&%)(*_)(&&%%##@*_)**&^^$$##!
_)(*&*&%$$@##!&U^)(*&(**&&^%%##$!&$*)&*+(+_)()(&&*%%^$##!$^%$*
(*&&%%^$%$@*(&^_(*+_(*(*^^&$$#&^#@!*)(&*&%##$!&^%)*(&*(&%%^##!*&
*(&^&$$%@()(**&^^$$@##@^%^6786*&^^%$##$@^*&&^&^$#@&(^(*^)&*&^%@

sekian............................................................................................

Reaksi: 

11 Response to "MACAM APRILPOOL SAJA"

  1. hafiz says:
    February 22, 2009 at 2:32 PM

    @#$#%^^&$$^* ape mksud nye?
    **%^*%#%**(&^^#@((^%%#<>?:>>
    ape bende nye tu?
    hohahohahahaho....

  2. tqa says:
    February 22, 2009 at 10:47 PM

    haha.. mmg bhs tu korang ber2 seja yg phm..
    kesian2 korang..

    :)

  3. Si Pari2 says:
    February 23, 2009 at 11:56 AM

    hafiz:- hah?! mana3.ntah aku nda taw ha3

    tqa:- maw belajar tqa? anne bole ajarkan...lalala~~~

  4. ab geldofg says:
    February 23, 2009 at 12:40 PM

    hehehehehehe

  5. tqa says:
    February 23, 2009 at 2:08 PM

    haha.. klu teda monthly fee bole jg la..

  6. pink_butterfly says:
    February 23, 2009 at 5:48 PM

    *^$$^*&%$#@%^ kah anne?

    akak &^$$&** ni...

    jom ^^$$&**&%....


    hah, paham ka???

  7. aben says:
    February 24, 2009 at 12:09 AM

    apo2 aje la sis oii...
    korg 2 org ja phm...
    kalo takat taip kte pon ble...
    >"?">"$%#%^&???

  8. Shitsurei shimashita says:
    February 24, 2009 at 9:59 AM

    makna yg tersembunyi dan tersirat. break the code yo!

  9. kakve_santi says:
    February 24, 2009 at 10:05 AM

    abstrak abis...

  10. pink_butterfly says:
    February 24, 2009 at 2:52 PM

    anne!


    *&%%&**%^...

    jom la **&^$^&*())&^

  11. Si Pari2 says:
    February 25, 2009 at 11:35 AM

    ab geldofg:-hahahahaha

    tqa :- all right!! mari kita mempalajari bahasa nih...lalala

    pink_butterfly:- kakyann..excited betul... &^%&%$^%# bah!! )(*^*&%%^#$ muhahaha

    aben:-budak!! jangan bemain2 d sini... aku nda paham..lalala

    Shitsurei shimashita:- dari aku dapat dosa kutuk public disini..bagus aku guna ayat tersurat n tersirat ni... lalala

    kakve_santi:- yoyo!! bah bole masuk seni ni..kan3 kak-v

    pink_butterfly:-kakyann *(&^&^%%$!! ayooh!!! (&^*&^%&^$5 wahahaha...